Wenkbrauwlift zonder operatie

Hangende wenkbrauwen kunnen je een vermoeide of boze uitstraling geven, ook voel je je niet moe of boos. Eveneens kunnen hangende wenkbrauwen zorgen voor een zwaar gevoel of hoofdpijn omdat je zelf continu je wenkbrauwen aan het optrekken bent. Dit is heel goed te verhelpen valt met een eenvoudige injectable behandeling met Botox, een filler of PDO-draadjes.

behandeling met Botox of Vistabel

In deze injectable zit botulinumtoxine, dat een spierontspannend effect heeft. Door op de juiste plekken rond de wenkbrauw te injecteren kunnen we de werking van bepaalde spiertjes verslappen. Zo zorgen we voor een liftend effect, waardoor je wenkbrauwen iets omhoog gaan staan. Het resultaat is een frissere, geopende blik.

Ook hebben sommige mensen een asymmetrie van de wenkbrauwen. Als je je gezicht ontspant, staat één wenkbrauw dan iets hoger dan de ander. Het kan ook zijn de je juist veel met je wenkbrauwen praat en ze continu optrekt waardoor rimpels op het voorhoofd ontstaan. In veel gevallen is dit goed op te lossen met deze wenkbrauwbehandeling.

Het effect van deze botoxbehandeling is tijdelijk en houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Dit maak het een hele veilige behandeling. De kosten zijn rond de €120, afhankelijk van hoeveel u nodig hebt.

 

behandeling met een filler

Een alternatief is het injecteren van een tijdelijke filler in de wenkbrauw of bij de haargrens, waardoor de huid strakker komt te staan en zo de wenkbrauw een geringe lift geeft.

De prijs hiervoor is tussen de €300 en €450 afhankelijk van de gekozen filler en het effect blijft dan tussen de 12 en 24 maanden zichtbaar.

behandeling met PDO-draadjes

Als u geen Botox of filler wilt dan kunt u ook nog kiezen voor oplosbare draadjes, waarvan een 10-tal wordt aangebracht om een liftend effect te bereiken. Dit houdt ook 1-2 jaar aan nadat het resultaat zichtbaar wordt (na ongeveer 6-8 weken, zodra de collageenvorming zijn werk heeft gedaan). De kosten hiervoor zijn €290.

wie doet de behandeling?

Bij Rimpelconsult wordt de behandeling uitgevoerd door een ervaren en gespecialiseerde cosmetisch arts, zodat je een veilige behandeling krijgt.

Wilt u een meer permanent effect, dan zult u een praktijk moeten zoeken waaraan een plastisch chirurg is verbonden, want dan is een operatie de enige oplossing. Rimpelconsult kan u dat helaas niet bieden.