Uw cosmetisch arts

 

Informatie over dokter Starrenburg

Drs. Pieter Starrenburg is als arts afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen in 1976 (BIG registratie: 99024061301). Na een opleiding en registratie tot bedrijfsarts heeft hij bij diverse bedrijven gewerkt waarbij ook de effecten van in die bedrijven gebruikte stoffen op de huid een belangrijk onderdeel vormden.
Daarnaast heeft hij zich rond 1997 bekwaamd in het behandelen van rimpels met inspuitbare vullers en toxines tegen dynamische rimpels.

Daartoe heeft hij een opleiding gevolgd in Nice (Frankrijk) bij de toenmalige voorzitter van de Société des Medecins Esthétics de la France, docteur Alain Delepierre.
Sindsdien behandelt hij mensen in een speciaal daarvoor uitgeruste behandelkamer of in een schoonheidssalon. Door het volgen van regelmatige bijscholing per gebruikt product via trainingen en congressen wordt de kennis over toepassing en behandeltechnieken op het vereiste niveau gehouden.
Hierdoor kunt U verzekerd zijn van een constante kwaliteit.

Deze kwaliteit wordt verder geborgd door het lidmaatschap van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetisch Geneeskundigen), waarin via onderlinge toetsing en intercollegiaal overleg kennis en kunde op peil worden gehouden.

Dr Starrenburg is vele jaren voorzitter geweest van de kwaliteitscommissie van de NVCG en is lid van het visitatieteam en van de accreditatiecommissie.
Al uw vragen, e-mails en telefoontjes worden door uw eigen dokter beantwoord!

 

Wat is Rimpelconsult?

Rimpelconsult, een unieke privépraktijk in het hartje van Amsterdam biedt niet-chirurgische behandelingen voor huidverbetering en voor het verminderen van rimpels en overmatig zweten. Dit doen we door middel van onder andere Botox®,  vullers,  oplosbare draadjes,  PRP ,  blue peel® of hyaluronzuur (diverse merken).

Op de website kunt u meer te weten komen over onze behandelingen en de gebruikte technieken. In de praktijk in een prachtig monumentenpand, bent u door-de-week ‘s middags en ‘s avonds of in het weekeinde gedurende de middag welkom. Wij hebben geen wachttijden. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, bekijk dan de contactmogelijkheden, of vul het formulier aan de rechter zijkant in.