Teosyal®

is een injecteerbaar hyaluronzuur, dat zacht, veilig en eenvoudig is en onmiddellijk effect geeft. De structuur van Teosyal® blijft zacht, voelt natuurlijk en blijft een groot aantal maanden tot meer dan een jaar effectief. Omdat Teosyal® biocompatibel is, hoeft u niet te wachten op de resultaten van een allergietest. Omdat het ook biologisch afbreekbaar is, is het uitermate geschikt voor uw steeds veranderende schoonheidsbehoeften voor uw gezicht.

 Teosyal RHA: de evolutie van hyaluronzuur

Met de hyaluronzuren die tot dusverre beschikbaar waren, worden in een statisch gebied van het gezicht al fraaie resultaten behaald. Direct na de behandeling zijn de rimpels glad gestreken of dermate verzacht dat het uiterlijk duidelijk jonger en frisser is geworden. Bij hyaluronzuur dat echter geïnjecteerd wordt in dynamische gebieden van het gezicht, kan het soms voorkomen dat het materiaal door beweging van spieren op den duur verplaatst en zelfs voelbaar en zichtbaar wordt. Specifiek voor de dynamische gebieden is er nu Teosyal RHA, een nieuwe variant hyaluronzuur met unieke eigenschappen waardoor dit is uitgesloten.

Teosyal Voor en Na foto
Een gel dat rekening houdt met je gelaatsuitdrukking

In het continue streven naar productverbetering, is Teosyal er met RHA in geslaagd een zachter en veerkrachtiger hyaluronzuur te ontwikkelen, dat speciaal is ontworpen om in de bewegende delen van het gelaat te worden geïnjecteerd. Dit innovatieve en gepatenteerde hyaluronzuur kenmerkt zich door de unieke dynamische eigenschappen van de gel. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van het gelaat mee, om vervolgens bij ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat is een duurzamer en natuurlijker resultaat.

Voor natuurlijke resultaten

Naast de dynamische eigenschappen heeft Teosyal RHA nog meer voordelen. Zo is het product zachter en biedt het tegelijkertijd weerstand om een liftend effect te geven. Daarnaast is RHA de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur filler die er bestaat, waardoor de kans op complicaties tot een minimum wordt verkleind.

Een pijnloze behandeling.

RHA is een waardevolle aanvulling op de bestaande hyaluronzuren van Teosyal waarmee resultaten verder geperfectioneerd kunnen worden. Het product is zachter en geeft minder weerstand tijdens het injecteren. Hierdoor is de behandeling minder gevoelig geworden. Net zoals Teosyal Pure Sense is Teosyal RHA voorzien van de verdovingsvloeistof lidocaïne voor optimaal patiëntencomfort.

Eigenschappen

Teosyal® bestaat uit een gel van gecrosslinkt hyaluronzuur.

  • Het bevat geen dierlijke of van mensen afgeleide componenten.
  • Het wordt met een dunne naald geïnjecteerd, wat het injectietrauma en uw hersteltijd tot het minimum beperkt.
  • Teosyal® bestaat uit een stof die van nature voorkomt in menselijk weefsel.

Teosyal® verbetert niet de onderliggende oorzaak van het ontstaan van een rimpel maar helpt wel uw uiterlijk te verbeteren door onder de huid vullend materiaal in de behandelde gebieden toe te voegen.

Toepasbaarheid

Teosyal® heeft diverse samenstellingen, die ieder een eigen toepassingsgebied hebben; als voorbeeld:

Lijnen en rimpels

Met Teosyal® First Lines / RHA 1 kunnen de heel oppervlakkige rimpels zoals bij de ogen of op de bovenlip minder zichtbaar gemaakt worden.
Met Teosyal® Global Action / RHA 2 kunt u de middelgrote rimpels, die ontstaan zijn als gevolg van jarenlange spierbeweging door glimlachen, zorgen of roken corrigeren of de lippen meer volume geven.
Met Teosyal RHA3 kunt u meer volume geven aan het gelaat, zoals bij de jukbeenderen.

Lippen

Met Teosyal® Kiss kunt u de contouren van de boven en onderlip verbeteren en zo nodig meer symmetrie aanbrengen. Ook is het bij uitstek geschikt om de lippen meer volume te geven. Hetzelfde effect kunt u echter ook bereiken met de Teosyal ® Global action of RHA2

VoorNa
 Lippen_voor Lippen_na
Voor en na een behandeling van de lippen met RHA2

Duurzaamheid

In bijgaande tabel vindt U een overzicht van de verschillende Teosyal® producten en de periode dat ze effect hebben.


teosyal_table

Kijk ook voor de algemene risico’s van cosmetische behandelingen hier.

Risico

Bijwerkingen zijn zeldzaam indien Teosyal® vakkundig is toegediend en uw speciaal getrainde dokter zal alles in het werk stellen om een optimaal resultaat te krijgen. Desondanks kan de kans op een complicatie nooit worden uitgesloten zodat we wel onze inspanningen voor een goed resultaat kunnen garanderen, maar nooit een 100% zekerheid op succes of uitblijven van ongewenste effecten.

Na de behandeling met Teosyal® kunnen sommige algemene reacties op injecties optreden, zoals zwelling, roodheid, gevoeligheid, en soms verkleuring, rond de injectieplaats optreden. Deze verdwijnen gewoonlijk spontaan binnen 1 – 10 dagen na de behandeling en kunnen worden beperkt door koeling na de behandeling (u ontvangt een gratis cooling-pack). Soms wordt een klein bloedvaatje geraakt tijdens de injectie wat een kleine blauwe plek veroorzaakt. Zo’n kleine bloeduitstorting verdwijnt na een paar dagen en kan gemakkelijk met een goede make-up foundation worden gecamoufleerd. Uw dagelijkse activiteiten kunt u vrijwel direct na de behandeling hervatten.

Teosyal heeft geen dierlijke bestanddelen, waardoor er geen risico bestaat voor het optreden van een allergische reactie. Uw arts zal alles in het werk stellen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, maar de kans op en de aard van eventuele complicaties kan niet worden voorzien, waardoor geen garantie kan worden gegeven op het welslagen of andere uitkomsten van de behandeling.

Methode

Na het invullen van een gezondheidsvragenlijst en het maken van een kleurenfoto van het gelaat wordt na ontsmetting van de huid de stof onderhuids ingespoten met een zeer dun naaldje. In het algemeen is verdoving hiervoor niet nodig: u voelt slechts een prikje als de naald de huid binnengaat.

Na de behandeling

Direct na de behandeling dient u 24 uur geen druk uit te oefenen op de behandelde plaatsen, niet extreem met het gezicht te trekken en geen alcohol te nuttigen. Het vermijden van teveel UV-licht (direct zonlicht of hoogtezon) is in de eerste dagen ook aan te raden. Aarzel niet uw arts te raadplegen na de behandeling indien u effecten van Teosyal® ziet, die u niet verwachtte.

Tarieven

Uw eerste consult is geheel gratis. Voor een vervolgafspraak zonder behandeling wordt € 40 in rekening gebracht.
Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express, VISA of MasterCard) of kontant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.