Stylage®

Stylage is een nieuw hyaluronzuur met antioxidant, dat zich onderscheidt van andere hyaluronzuren door de toevoeging van Mannitol dat ervoor zorgt dat radicalen die vrijkomen bij de injectie onder de huid worden geneutraliseerd, zodat er in de eerste plaats minder zwelling en roodheid optreedt en in de tweede plaats de afbraak van het ingespoten materiaal langzamer op gang komt, zodat u langer plezier heeft van de behandeling.

stylage fillers

Stylage® is biocompatibel, dus u heeft geen kans op een allergische reactie. Omdat het ook biologisch afbreekbaar is, is het uitermate geschikt voor uw steeds veranderende schoonheidsbehoeften voor uw gezicht.

Eigenschappen

Bij Stylage® zijn de hyaluronzuur moleculen op een speciale manier gecrosslinkt. Dit zorgt voor

  • Optimale dichtheid en een langetermijneffect
  • Het kan met een dunne naald geïnjecteerd worden, wat (in combinatie met de mannitol) het injectietrauma en uw hersteltijd tot het minimum beperkt.
  • De dikte van het product wordt aangepast aan de diepte van de rimpel. Stylage XXL bijvoorbeeld, geeft meeste volume èn elasticiteit
  • Het bevat geen dierlijke of van mensen afgeleide componenten.
  • Stylage® bestaat uit een stof die van nature voorkomt in menselijk weefsel.

Stylage® verbetert niet de onderliggende oorzaak van het ontstaan van een rimpel maar helpt wel uw uiterlijk te verbeteren door onder de huid vullend materiaal in de behandelde gebieden toe te voegen.

Toepasbaarheid

Stylage® heeft diverse samenstellingen, die ieder een eigen toepassingsgebied hebben; als voorbeeld:

  •  Lijnen en rimpels

Met Stylage® -S kunnen de heel oppervlakkige rimpels zoals bij de ogen of op de bovenlip minder zichtbaar gemaakt worden.

VoorNa
stylage_man_voorstylage_man_na
Voor en na een behandeling met een Stylage® vuller (Bo-Medical)

Risico

Kijk ook voor de algemene risico’s van cosmetische behandelingen hier.

Bijwerkingen zijn zeldzaam indien Stylage® vakkundig is toegediend en uw speciaal getrainde dokter zal alles in het werk stellen om een optimaal resultaat te krijgen. Desondanks kan de kans op een complicatie nooit worden uitgesloten zodat we wel onze inspanningen voor een goed resultaat kunnen garanderen, maar nooit een 100% zekerheid op succes of uitblijven van ongewenste effecten.

Na de behandeling met Stylage® kunnen sommige algemene reacties op injecties optreden, zoals zwelling, roodheid, gevoeligheid, en soms verkleuring, rond de injectieplaats optreden, hoewel deze door de toevoeging van de Mannitol minimaal zullen zijn. Deze verdwijnen gewoonlijk spontaan binnen 1 – 10 dagen na de behandeling en kunnen worden beperkt door koeling na de behandeling (u ontvangt desgewenst een gratis cooling-pack). Soms wordt een klein bloedvaatje geraakt tijdens de injectie wat een kleine blauwe plek veroorzaakt. Zo’n kleine bloeduitstorting verdwijnt na een paar dagen en kan gemakkelijk met een goede make-up foundation worden gecamoufleerd. Uw dagelijkse activiteiten kunt u vrijwel direct na de behandeling hervatten.

Stylage® heeft geen dierlijke bestanddelen, waardoor er geen risico bestaat voor het optreden van een allergische reactie. Uw arts zal alles in het werk stellen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, maar de kans op en de aard van eventuele complicaties kan niet worden voorzien, waardoor geen garantie kan worden gegeven op het welslagen of andere uitkomsten van de behandeling.

Duurzaamheid

In bijgaande tabel vindt U een overzicht van alle Stylage® producten en de periode dat ze effect hebben.

stylage_products

Methode

Na het invullen van een gezondheidsvragenlijst en het maken van een kleurenfoto van het gelaat wordt na ontsmetting van de huid de stof onderhuids ingespoten met een zeer dun naaldje. In het algemeen is verdoving hiervoor niet nodig: u voelt slechts een prikje als de naald de huid binnengaat.

Na de behandeling

Direct na de behandeling dient u 24 uur geen druk uit te oefenen op de behandelde plaatsen, niet extreem met het gezicht te trekken en geen alcohol te nuttigen. Het vermijden van teveel UV-licht (direct zonlicht of hoogtezon) is in de eerste dagen ook aan te raden. Aarzel niet uw arts te raadplegen na de behandeling indien u effecten van Stylage® ziet, die u niet verwachtte.

Tarieven

Uw eerste consult is geheel vrijblijvend en gratis. Een vervolgafspraak zonder behandeling kost €40.
Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express, VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.