RRS® HA Eyes

is een skinbooster voor rondom de ogen die  in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.RRS HA serum

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

RRS® HA Eyes wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’; oppervlakkige injecties in de huid.

Behandelprotocol

  • 1 sessie per 10-14 dagen
  • Gemiddeld 4-6 sessies
  • Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden
 

Ondersteuning van de behandeling

AD Daily Care Eyes serum is een actief serum voor de oogleden dat de zichtbare tekenen van huidveroudering rond de ogen vermindert. RRS HA EyesHet verzacht en verfraait het aangezicht van de oogcontouren en bevordert de elasticiteit van de huid. AD Daily Care Eyes vermindert de uiterlijke tekenen van donkere en/of gezwollen wallen onder de ogen. AD Daily Care Eyes wordt snel opgenomen, heeft een aangename geur en is niet plakkerig.

Door 2x daags het AD Daily Care Eyes oogserum te gebruiken worden resultaat en duurzaamheid van de behandeling ondersteund.

Actieve werking:

  • Een sterke antioxidantbescherming door hoge concentraties van o.a. vitamine C, Resveratrol en Vitis Vinifera
  • “Whitening effect’ door melanineremmers, tyrosinaseremmers en ontstekingsremmende ingrediënten zoals vitamine C, citrus, peptides, aesculus en melilot

(Inhoud verpakking: 15 ml.)

 

Resultaten (met dank aan Skin Tech):

voorna