Redensity-2®

is een injecteerbaar hyaluronzuur, dat veilig en eenvoudig in de huid kan worden aangebracht en onmiddellijk effect vertoont. De structuur van Redensity-2® blijft zacht, voelt en ziet er natuurlijk uit en blijft vele maanden tot meer dan een jaar op zijn plaats. Teosyal Redensity-2® is biocompatibel en geeft daarom geen allergische reacties.  Ook is de kans op zwelling en tyndall effect (een metaal-achtige verkleuring) met de Redensity 2 aanzienlijk minder. Omdat het ook biologisch wordt afgebroken is het zeer geschikt voor de voortdurend veranderende behoeften om je gezicht mooi te houden. Speciale toepassing is het gebied rond uw ogen, met de nadruk op de traangootjes en om fijne lijntjes, donkere kringen en diepe holtes onder de ogen aan te pakken.

eigenschappen:

 

Redensity® heeft de volgende voordelen:

  • het verstrekken van een natuurlijke, veilige en langdurige correctie met uitstekende modelleerbaarheid
  • bevat geen dierlijke ingrediënten (dus minder kans op allergische reacties)
  • geen huidtest nodig (tenzij uw arts anders beslist over uw medische voorgeschiedenis)
  • volledig biologisch afbreekbaar
  • uw systeem herkent het product als lichaamseigen materiaal, zodat er geen afstoting optreedt
  • het esthetische resultaat is meteen zichtbaar en geeft een natuurlijk en duurzaam resultaat

waar toe te passen?

Teosyal Redensity-2® is de eerste dermale vuller in zijn soort
redensity mandie speciaal is ontwikkeld voor het traangootje en om fijne lijntjes, donkere kringen en diepe holtes onder de ogen aan te pakken met een techniek waarmee u direct na uw behandeling weer aan het werk kunt. Teosyal Redensity-2® bevat ook aminozuren, antioxidanten, mineralen en vitamines, dus ook na de behandeling blijft het de huid verjongen door de tijd heen voor maximale langetermijnresultaten.

hoe lang duurt het effect?

De gemiddelde duur van het effect van een behandeling met Redensity-2® is één jaar. Redensity wordt intradermaal geïnjecteerd, d.w.z. in de bovenste laag van de huid. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.
Na de behandeling kan de huid worden afgekoeld met een koud pakket om een ​​mogelijke zwelling van het behandelde gebied te verminderen. Hyaluronzuur is van nature een hygroscopisch materiaal dat vloeistof uit het omringende weefsel kan aantrekken. In de meeste gevallen zal uw arts na 2 of 3 weken een nieuwe afspraak maken om het resultaat te evalueren. Indien nodig kan een touch-up worden uitgevoerd om het eerste effect te optimaliseren.

risico’s en mogelijke complicaties:

Elke rimpelbehandeling heeft een zeer kleine kans op een infectie of een kleine bloeding (blauwe vlek). Bent u bekend met een allergie voor lidocaïne, xylocaïne of procaïne, dan bespreken we de mogelijkheid om een ​​alternatief vulmiddel te gebruiken. Gezien de samenstelling van Redensity-2® zal een reactie vanwege andere oorzaken waarschijnlijk niet optreden.
In het zeldzame geval van een infectie wordt u adequaat behandeld met een antibioticum.
Deze risico’s kunnen sterk worden verminderd door de juiste techniek te gebruiken. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen om over een ​​behandeling na te denken en er ook voor te zorgen dat u de juiste kliniek en arts kiest. Dr. Starrenburg heeft een aantal Redensity-2-trainingssessies bij Teosyal gevolgd. Dit geeft u de zekerheid van een behandeling die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en u een natuurlijk resultaat geeft.

pricingredensity-2

Uw eerste consult is volledig gratis en vrijblijvend. Een vervolgafspraak zonder behandeling is € 40.
Klik hier voor een volledig overzicht van onze prijzen.

betaling

Voorafgaand aan de behandeling kunt u betalen met een bankpas (Maestro of V Pay, de vervanging voor de oude PIN-kaart), met een creditcard (American Express, VISA of Master Card) of contant met ontvangst van een ​​factuur.