Radiesse®

is een injecteerbaar implantaat dat zacht, veilig en eenvoudig is en onmiddellijk effect geeft. De crèmeachtige structuur van Radiesse blijft zacht, voelt natuurlijk en blijft een groot aantal maanden tot jaren effectief. Omdat Radiesse biocompatibel is, hoeft u niet te wachten op de resultaten van een allergietest. Omdat Radiesse biologisch afbreekbaar is, is het uitermate geschikt voor uw steeds veranderende schoonheidsbehoeften voor uw gezicht. Radiesse bestaat uit synthetische calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen die zweven in een gel.

voor- en nafoto

  • Het bevat geen dierlijke of van mensen afgeleide componenten.
  • Het wordt met een dunne naald geïnjecteerd, wat het injectietrauma en uw hersteltijd tot het minimum beperkt.
  • Als ze eenmaal in uw huid geïnjecteerd zijn, vormen de consistente, gladde en sferische CaHA deeltjes een ‘platform’ om eigen weefselinfiltratie te maximaliseren.
  • De CaHA sferen bestaan uit calcium- en fosfaat-ionen die van nature voorkomen in menselijk weefsel.

 

Toepasbaarheid

Lijnen en rimpels

Radiesse corrigeert de gevolgen van jarenlange spierbeweging door glimlachen, zorgen en roken.

Kin en kaak

Met Radiesse kunt u de contouren van kin en kaak corrigeren, verbeteren en symmetrie aanbrengen

Neus

Radiesse is een uitstekend middel om de vorm van de neus te corrigeren. Het is de perfecte niet-chirurgische oplossing bij het corrigeren van deukjes, neuspuntjes, bultjes en onregelmatigheden.

Wangen

Een onderzoek naar vermindering van vetweefsel in de wangen bij 98 patiënten toont 12 maanden na injectie het volgende aan:

•   een 100% verbeteringsscore (volgens de Global Aesthetic Improvement Scale)
•   een tevredenheidsscore van 99% bij de patiënten
•   geen voelbare knobbels of onregelmatige verdikkingen

 

VoorNa
NLplooi_voorNLplooi_na

Duurzaamheid

De unieke duurzaamheid van BioForm implantaten is te danken aan hun samenstelling en structuur. CaHA, een zeer dicht biokeramisch materiaal met zeer lage oplosbaarheid, is de voornaamste component. Deeltjes van deze calcium/ fosfaatsamenstelling bieden een sterke, langdurige basis die plaatselijke cellulaire infiltratie toestaat. De unieke structuur, die het resultaat is van CaHA-deeltjes en natuurlijk weefsel, vormt een samenhangend implantaat dat vele maanden tot jaren blijft zitten.radiesse_metabolism

 

Risico

Radiesse heeft geen dierlijke bestanddelen, waardoor er geen risico bestaat voor het optreden van een allergische reactie. Een mogelijke plaatselijke zwelling en irritatie (rode vlekken) wordt beperkt door koeling en verdwijnt zonder restverschijnselen binnen enkele dagen. Uw dagelijkse activiteiten kunt u ongeveer drie dagen na de behandeling hervatten.

Methode

Na het invullen van een gezondheidsvragenlijst en het maken van een kleurenfoto van het gelaat wordt na ontsmetting van de huid de stof onderhuids ingespoten met een zeer dun naaldje. In het algemeen is verdoving hiervoor niet nodig: u voelt slechts een prikje als de naald de huid binnengaat. Direct na de behandeling dient u 24 uur geen druk uit te oefenen op de behandelde plaatsen, niet extreem met het gezicht te trekken en geen alcohol te nuttigen. Het vermijden van teveel UV-licht (direct zonlicht of hoogtezon) is in de eerste dagen ook aan te raden.

Tarieven

Uw eerste consult is geheel vrijblijvend en gratis. Een vervolgafspraak zonder behandeling kost €40.
Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express/ VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.