Profhilo® verbetert uw huidconditie.

Profhilo® is een van de meest recente producten voor de behandeling van huidlaxiteit.

Het bestaat uit een van de hoogste concentraties hyaluronzuur (HA) op de markt (64 mg / 2 ml) en stimuleert en hydrateert daarom niet alleen de huid, maar verhoogt ook de stevigheid en remodelleert het verouderende en slappe weefsel.
Profhilo® levert geweldige resultaten als een behandeling op zichzelf of in combinatie met andere cosmetische behandelingen die momenteel worden aangeboden.

Hoe werkt het

Als gestabiliseerd product blijft Profhilo® ongeveer 28 dagen in de huid. Gedurende deze tijd vindt de stimulatie van 4 verschillende soorten collageen en elastine plaats door langzame afgifte van HA. De stimulatie resulteert in significante weefselverbetering. Het verspreidt zich snel onder de huid om de hydratatie te verbeteren en de huid te laten stralen, fijne lijntjes kunnen verdwijnen en u zult een gladdere en strakkere huid zien. Massage of het risico op het achterlaten van klontjes of knobbeltjes is niet nodig of niet aanwezig. Profhilo wordt geabsorbeerd binnen een straal van 2 cm van de injectieplaats, dus voor de behandeling van het gezicht zijn in totaal slechts 10 injectiepunten nodig.
Om het effect te versterken wordt aanbevolen om de behandeling na 4 weken te herhalen. Daarna kun je elk half jaar je huid een boost geven met profhilo.

Behandelgebieden

Profhilo® is zeer veelzijdig en kan op verschillende gebieden worden gebruikt, zoals het gezicht, de hals, het lichaam en de handen.

Bijwerkingen

Zoals bij elke behandeling met injecties, zijn is er kans op bijwerkingen. U kunt een kleine blauwe plek of zwelling krijgen. De procedure is erg snel en de naald die wordt gebruikt om de behandeling toe te dienen is erg dun, zodat de meeste patiënten geen ongemak voelen. Een andere bonus is dat er daarna geen downtime is. Dit betekent dat u uw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten zodra u de praktijk verlaat.

HA is hydrofiel, wat betekent dat het water uit je lichaam aantrekt en vasthoudt, dus Profhilo werkt als een hydrator in plaats van een vuller. Dit maakt het fantastisch voor mensen met een vermoeide, doffe huid, en transformeert hem in een stevige en stralende huid. Dit effect treedt op binnen 3-5 dagen na de behandeling.

In de weken daarna wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor een secundair effect van huidverstrakking ontstaat. Dit is handig omdat de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid vanaf het 30e levensjaar snel daalt, wat resulteert in tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een doffe huid. Profhilo werkt zo, dat het een ​​aantal van deze wijzigingen ongedaan maakt. Het maximale effect van Profhilo wordt gewoonlijk 2 maanden na de tweede behandeling waargenomen.

Hoe zit het met herstel?

De uitvaltijd (downtime) na een behandeling is minimaal en u zou direct na uw ingreep weer in staat moeten zijn om uw normale ‘lichte’ dagelijkse activiteiten te hervatten. We raden u echter aan om de eerste dag na de behandeling lichamelijke belasting en sporten te vermijden en de eerste dagen geen sauna of stoombad te nemen. U moet de eerste paar dagen na de behandeling ook blootstelling aan intense zon of UV-licht vermijden.

Prijzen

Uw eerste consult is geheel gratis en vrijblijvend. Een vervolgafspraak zonder behandeling is € 40,-.
Klik hier voor een volledig overzicht van onze prijzen.

Betaling

Voorafgaand aan de behandeling kunt u betalen met een pinpas (Maestro of V Pay, de vervanger van de oude pinpas), met een creditcard (American Express, VISA of Master Card) of contant om een ​​factuur te ontvangen.