Neuslippenplooi.

 

Wat is de neuslippenplooi of nasolabiale plooien?

Nasolabiale plooien worden ook wel lach- of glimlachlijnen genoemd, hoewel het gebruikelijker is om daarvoor naar de lijnen langs de mondhoeken te verwijzen. Het zijn de twee huidplooien die van de neusvleugel naar de mondhoek lopen.
Naarmate iemand ouder wordt, wordt de plooi duidelijker als een natuurlijk onderdeel van het ouder worden. Ze nemen toe door blootstelling aan de zon, roken en ook door het verlies van volume op de wangen.

Wat kunnen we eraan doen?

Degenen die willen worden behandeld, kunnen een afspraak maken voor een gratis consult. De cosmetische arts zal samen met u evalueren wat het beste product is voor het beste en natuurlijk resultaat.
De klassieke manier van behandelen is gewoon om de vouw te vullen met een hyaluronzuurvuller of Sculptra of Radiesse. De laatste jaren is het een gebruikelijker en natuurlijker uitziende behandeling om het volumeverlies in de wangen en jukbeenderen te herstellen. Dit tilt de huid in de wangen op en trekt daarmee de nasolabiale plooi open. Dit is een meer vloeiende en meer natuurlijke manier om deze vouw aan te vallen. Een alternatief is het inbrengen van PDO-draden in de wangen die ook een volume verhogend en trekkend effect hebben.
Bezoek hun pagina’s voor meer informatie over de effecten en eigenschappen van Sculptra of Radiesse. Klik hier voor de kenmerken van een andere vuller.

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de nasolabiale plooien?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en vullers
  • Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
  • Gebruik alleen van veilige producten
  • Natuurlijk resultaat door stapsgewijze constructie
  • U belt en mailt en raadpleegt alleen uw eigen NVCG- en KNMG-gecertificeerde arts
  • Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
  • Ook ‘s avonds en overdag in het weekend geopend
  • Maximale privacy; geen wachtkamer, dus je bent altijd alleen in de praktijk

 

Prijzen

Voor alle huidige prijzen, klik hier.

Betalen

U kunt betalen met een bankpas (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN-kaart), met een creditcard (American Express / VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangstbewijs.