Neuscorrectie

Wanneer wil je een neuscorrectie zonder operatie?

Neuscorrectie (rhinoplastiek) is een subtiele behandeling omdat iedere neus er weer heel anders uitziet: ze kunnen recht, gebogen, hobbelig, te klein, te breed zijn. Iedereen heeft zijn eigen idee van een perfecte neus en wat eraan mis is. Sommige onvolkomenheden kunnen worden verbeterd door niet-chirurgische technieken, andere moeten chirurgisch worden uitgevoerd door een plastisch chirurg.

Wat kunnen we eraan doen?

Degenen die willen worden behandeld, kunnen het beste een afspraak maken voor een gratis consult. De cosmetische arts zal samen met u bespreken welk product en behandeling u het beste natuurlijke resultaat geeft.

Dit is altijd een behandeling met een filler. U hebt de keuze tussen Radiesse of een stevig hyaluronzuur. Tegenwoordig heeft het hyaluronzuur de voorkeur omdat het zonodig te verwijderen is. Omdat je neus een heel gevoelig deel van je gezicht is en de huid erg strak over je neusbot ligt, is het verstandig om de behandeling in verschillende sessies te doen om complicaties te voorkomen. Alle vervolgsessies zijn gratis!
Ga naar deze pagina voor meer informatie over de effecten en eigenschappen van Radiesse. Klik hier voor de kenmerken van een andere vuller.

Voor- en Nafoto

voor de behandelingna de eerste behandeling
neus voorfotoneus nafoto

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de neus?

• Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en vullers
• Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
• Gebruik van alleen veilige producten
• Natuurlijk resultaat door stapsgewijze constructie
• U belt en mailt en raadpleegt alleen uw eigen NVCG- en KNMG-gecertificeerde arts
• Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
• Ook ‘s avonds en overdag in het weekend geopend
• Maximale privacy; geen wachtkamer, dus je bent altijd alleen in de praktijk

Prijzen

Voor alle huidige prijzen, klik hier.

Betalen

U kunt betalen met een bankpas (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN-kaart), met een creditcard (American Express / VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangstbewijs.