Mesotherapie Amsterdam

Mesotherapie in Amsterdam is een behandeltechniek, die oorspronkelijk is ontwikkeld door Michel Pistor, waarbij door het inbrengen van stoffen in of op de huid een betere doorbloeding wordt bereikt waardoor een herstellend en verbeterend effect van de huid zelf en de weefsels eronder optreedt. Dit kan op twee manieren worden gedaan. Als u niet een direct zichtbaar, maar wel een langer durend resultaat wil, kiest u voor draadjes, PRP of Sculptra. Deze stimuleren de fibroblasten die zorgen voor de vernieuwing van uw lichaamseigen collageen. Het eerste effect hiervan ziet u na 6 tot 8 weken. Uiteindelijk kunt u genieten van een zeer soepel effect met een langdurige werking tot maximaal anderhalf jaar. Wilt u liever onmiddellijk resultaat zien? Dan kunt u kiezen voor een Radiesse of Hyaluronzuur. Meer informatie hierover kunt u lezen onder het kopje ‘Injectables’.

Mesotherapie in Amsterdam bij Rimpelconsult

Rimpelconsult is een privépraktijk die zich bevindt in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Cosmetisch arts Pieter Starrenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring en biedt in zijn praktijk niet-chirurgische behandelingen voor huidverbetering, het verminderen van onderhuids vet en het verminderen van rimpels en overmatig zweten. Dit doet hij door middel van onder andere Botox®, vullers, PRP, en PDO-draden (lift) of hyaluronzuur. Alle behandelingen vinden plaats in een ontspannen en vertrouwelijke sfeer, in een speciaal daartoe ingerichte spreek- en behandelkamer. Vanzelfsprekend zijn alle benodigde (steriele) professionele materialen en instrumenten hier aanwezig. In een kennismakingsgesprek voorafgaand aan mesotherapie in Amsterdam worden onder andere de mogelijkheden voor u persoonlijk beoordeeld, zowel qua te verwachten resultaat als gebruikte stoffen.

De voordelen van een mesotherapiebehandeling bij Drs. Pieter Starrenburg

De voorgaande cliënten waren altijd erg blij dat cosmetisch arts Pieter Starrenburg geen wachtkamer heeft. Dit voorkomt dat men een bekende tegenkomt. Maar dat is niet het enige voordeel van deze privépraktijk:

  • Er is écht tijd voor je en dat creëert een ontspannen sfeer;
  • Alle telefoontjes en vragen worden door Pieter Starrenburg zelf beantwoord;
  • Geen wachttijd, de behandelingen lopen nooit uit;
  • In de avonduren tot 21 uur open, ook in het weekend tot 17 uur!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over mesotherapie in Amsterdam!

Wilt u meer weten over mesotherapie in Amsterdam? Vraag dan meer informatie aan door te bellen naar 020- 423 13 03 of door een e-mail te sturen naar info@rimpelconsult.nl. Ook kunt u het formulier onder de knop “Maak Afspraak” in de linker kantlijn invullen. Dokter Pieter Starrenburg staat u graag te woord! Wilt u graag geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties of kortingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief! Rimpelconsult: voor betrouwbaar medisch cosmetisch advies en behandeling.

Neem contact op