Lippen opvullen Amsterdam

Wilt u graag uw lippen laten opvullen in Amsterdam? In en rond de lippen is de enige veilige en effectieve behandeling het gebruik van vullers gebaseerd op hyaluronzuur, een gel dat van nature in uw lichaam aanwezig is. Andere producten (Botox, Radiesse en Sculptra) zijn niet mogelijk wegens hun specifieke eigenschappen die tot een niet-natuurlijk resultaat zouden leiden. De wensen van onze klanten kunnen in twee categorieën worden ingedeeld.

Lipvergroting in Amsterdam op jonge leeftijd

De jongere klanten die alleen hun natuurlijke lijnen rond de mond willen versterken en soms het volume van hun lippen wat willen laten toenemen.
De behandeling van eerste keuze als je de contouren van je lippen wilt versterken is een vuller te injecteren in de lippenrand (de overgang van het lippenrood naar de gewone huid van de lip).
Meestal wordt dit gedaan in de bovenlip, maar vanzelfsprekend kan de onderlip ook op deze manier behandeld worden. Deze accentuatie is bijna altijd de eerste stap in een lipbehandeling.

Evaluatie en tweede lipbehandeling in Amsterdam

Na deze aanvangsbehandeling maken we een tweede afspraak voor een evaluatie van het resultaat ervan en om te bezien of we een stap verder moeten gaan. Om een natuurlijk en aantrekkelijk uitziende lipvergroting te verkrijgen injecteren we de vuller in het rode gedeelte van de lip.
Het effect daarvan is dat een groter deel van het lippenrood zichtbaar wordt (het krult wat naar buiten) en dat wordt geassocieerd met aantrekkelijke lippen.

VoorNa
lippen voorlippen na
(foto’s uit eigen praktijk)

Lippen opvullen in Amsterdam op latere leeftijd

Als we ouder worden, worden de lippen normaal gesproken langzaam dunner, de Cupido’s boog (het midden van de bovenlip) vervlakt, de mondhoeken beginnen naar beneden te bewegen en verticale lijntjes verschijnen die vanuit de mond naar buiten waaieren. Deze verticale lijntjes zijn meestal de reden voor een eerste bezoek aan de cosmetische praktijk. De soort behandeling die u in dit geval nodig hebt is in het algemeen een combinatie van de technieken zoals hierboven beschreven staan, met het direct opvullen van de diepere verticale lijntjes. Welke combinatie voor een lipbehandeling in Amsterdam voor u het meest passend is kunnen wij het beste met u bespreken tijdens een intakegesprek.

Meer informatie over onze lipvergroting in Amsterdam?
De lipvergroting in Amsterdam wordt door Rimpelconsult Amsterdam zowel voor vrouwen als voor mannen uitgevoerd. Wilt u meer informatie over het product dat wij voor de lippen gebruiken? Klik dan hier voor een overzicht. Wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling of wilt u graag meer weten over onze behandelwijze? Bel 020 423 13 03 of maak een afspraak via onze online afspraakmogelijkheid.

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de fronsrimpel?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en fillers
  • Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
  • Alleen gebruik van veilige producten
  • Natuurlijk resultaat door stapsgewijze opbouw
  • U belt en mailt en overlegt alleen met uw eigen NVCG- en KNMG-gecertificeerde arts
  • Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
  • Ook open ‘s avonds en overdag in het weekeinde
  • Maximale privacy; geen wachtkamer, zodat u altijd als enige in de praktijk bent

Tarieven

De prijs van het eerste consult is gratis; voor een vervolgafspraak zonder behandeling betaalt u € 40 .

Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of  V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express/ VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.