Kraaienpootjes

 

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes of ook wel lachrimpels rond de ogen zijn de rimpels aan weerszijden van de ogen, die ontstaan als gevolg van afname van elasticiteit van de huid in combinatie met spieractiviteit van de spier rond de ogen..
Wanneer deze spier samentrekt plooit de huid en ontstaan er rimpels. Deze kraaienpootjes kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld lachen en het toeknijpen van de ogen (tegen het licht in kijken).

Doordat de huid steeds op dezelfde plaats wordt samengevouwen ontstaan steeds meer lijntjes die op den duur steeds dieper zullen worden. Naarmate we ouder worden en de huid meer en meer elasticiteit verliest trekken die rimpels niet meer weg en blijven in de huid staan.

Voor en na de behandeling

Wat kunnen we er aan doen?

De behandeling is eenvoudig en veilig, duurt ongeveer een kwartier en geeft een heel mooi resultaat. Uw kraaienpootjes zullen na een serie prikjes met Botox binnen 3 – 7 dagen vervlakken. Meer over Botox leest u hier.

Rimpelconsult heeft veel ervaring met deze toepassing van Botox en weet als geen ander dat de juiste dosering van groot belang is. Zoals bij alle behandelingen werkt Rimpelconsult altijd aan de voorzichtige kant: na de controle na 5 – 7 dagen wordt beoordeeld of de hoeveelheid genoeg was of dat we (gratis) nog wat moeten bijspuiten.

Kunnen nog andere behandelingen toegepast worden behalve Botox?

Botox bij kraaienpootjes voldoet soms niet en de lijnen verdwijnen in onvoldoende mate. Zelfs in rust gaan de rimpels dan niet weg. Uw arts zal dan samen met u bekijken of de Botoxbehandeling kan worden aangevuld met bijvoorbeeld een filler of met PDO-draadjes. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gezicht op een evenwichtige manier in balans blijft en u een natuurlijke en frisse uitstraling behoudt.

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de fronsrimpel?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en fillers
  • Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
  • Alleen gebruik van veilige producten
  • Natuurlijk resultaat door stapsgewijze opbouw
  • U belt en mailt en overlegt alleen met uw eigen NVCG- en KNMG-gecertificeerde arts
  • Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
  • Ook open ‘s avonds en overdag in het weekeinde
  • Maximale privacy; geen wachtkamer, zodat u altijd als enige in de praktijk bent

Prijzen

De prijs van het eerste consult is gratis; voor een vervolgafspraak zonder behandeling betaalt u € 40 .

Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of  V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express/ VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.