• Ervaring van onze klanten

Review over dr. Starrenburg van Rimpelconsult:

In zijn prachtige praktijk, hartje stad, voelt men zich immer op zijn gemak.  Deze aimabele arts neemt de tijd voor zijn client en neemt zijn problemen serieus: dus niet meteen ‘njet’en doe maar gewoon dan etc. , zoals wel eens bij andere artsen het geval is. Veel  is mogelijk maar hij geeft ook eerlijk aan, als hij denkt dat een bepaalde behandeling niet zo passend is in jouw geval.

Een zeer ervaren arts, niet alleen wat betreft de vrouwelijke fysionomie, maar met ‘mannenkoppen’ kan hij  ook al wat, waarvan akte: zo vond ik mijn ronde kop altijd wat ‘vrouwelijk’; door met fillers in kin en kaken aan de slag te gaan heb ik nu een wat robuuster voorkomen: geweldig ! Deze man is dan ook een waar estheet ,een kunstenaar wat mij betreft.

Ook m.b.t de ‘anti-aging’ (opvullen van rimpels alsook ‘het uitdeuken’ van één en ander) ben ik meer dan tevreden. Wanneer ik vertel dat ik toch echt al over de zestig ben, valt men van de spreekwoordeljke stoel. Daarbij:  redelijke tarieven (soms speciale kortingsaanbiedingen) , ruime openingstijden (door de week ook ’s avonds !): echt een aanrader.

Op dit adres kom ik nu al een paar jaar, reden om de man eens uitgebreid in het zonnetje te zetten. Iedere keer als ik de deur weer uitga, doe ik dat met een opgeruimd gemoed: dit  hoop ik dan ook nog een tijd vol te houden!

Een zeer tevreden klant.

PDO-draden

2
Ik ben heel tevreden met het resultaat van een complete gezichtbehandeling met PDO-draden en het is een aanrader in plaats van een facelift. Bij twijfel geen facelift maar PDO draden. Wenkbrauw lift wel wat gevoelig in het begin, maar dat trekt weg na een aantal dagen. De dokter helpt prettig en neemt alle tijd, waardoor je een vertrouwd gevoel krijgt.
J.J. te L..

Lipvergroting op een natuurlijke manier

Dr. Starrenburg heeft veel ervaring met het opvullen van lippen op een manier dat je er beter uitziet zonder dat mensen aan je vragen of je iets aan je lippen hebt laten doen. Ik adviseer al mijn vriendinnen ook naar hem toe te gaan

Lippen_voor_na


Mijn ervaringen met de behandelingen door dr. Starrenburg zijn erg goed.

“Ik doe mijn behandeling met Botox bij hem voor de kraaienpootjes en / of rondom mijn lachspieren net onder het oog. Hij heeft altijd tijd voor me en als iets me niet helemaal zint en/of ik gewoon even wil dat hij kijkt (meestal stuur ik hem zelf mijn foto’s) naar het resultaat, geeft hij altijd snel en duidelijk antwoord. Ik ben dus uiterst tevreden over de behandelingen èn over de “service”.

E.J te Amsterdam.

VoorNa 1e behandeling
KP_voorKP_na

Mijn ervaring met lipolyse:

“Je sport, je let op je lijn, je bent fit, maar dat ene plekje, dat plekje blijft. Als een vrouw van nu zoek je naar een passende remedie: toegankelijk en snel. Het aanbod is in een stad als Amsterdam zo groot dat het uiteindelijk op het karakter van de behandelende arts aankomt. Doctor Starrenburg maakt voor mij het verschil. Niet alleen denkt hij met je mee, maar hij houdt je spreekwoordelijke hand vast. De behandeling zelf is een uitvinding en de ervaring op dit praktijk een absolute aanrader”
Donna.

VoorNa
Taille_voorTaille_na

E-mail:

“Ik wil even laten weten dat uw klant (…) voorgoed terug is gegaan naar Melbourne in Australië. Het gaat beter met me sinds jaren en ik wil u bedanken voor het feit dat u veruit de beste ‘Botox-dokter ‘ bent waar ik tot nu toe ben geweest. Niet alleen wegens de geweldige resultaten maar ook voor uw fantastische open en vriendelijke persoonlijkheid.
Ik zou erg gelukkig worden als ik iemand net zo geweldig als u zou kunnen vinden in Australië, maar ik blijf hopen!
Oprecht ‘dank u wel’ voor het tot een blijere ervaring maken om in de spiegel te kijken, het betekent veel voor me en ik hoop dat u weet wat een verschil u maakt in onze levens.”

J.E. in Diemen


insturen eigen ervaring? klik hier a.u.b.