Juvéderm®

is een injecteerbaar hyaluronzuur, dat veilig en eenvoudig in te spuiten is en onmiddellijk effect geeft. De structuur van Juvéderm® blijft zacht, voelt natuurlijk aan en blijft een groot aantal maanden tot meer dan een jaar effectief. Juvéderm® is biocompatibel en leidt daarom niet tot allergische reacties. Omdat het ook biologisch afbreekbaar is, is het uitermate geschikt voor uw steeds veranderende schoonheidsbehoeften voor uw gezicht.

Eigenschappen:

Juvéderm Ultra® biedt de volgende voordelen:

  • Heeft dezelfde samenstelling als het vroegere Surgiderm, maar met de toevoeging van een pijnstiller (Lidocaïne)
  • Bevat geen dierlijke ingrediënten (dus minder kans op allergische reacties)
  • Geen huidtest nodig (tenzij uw arts het nodig vindt op basis van uw medische geschiedenis)
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Uw lichaam herkent het product als lichaamseigen materiaal en zal het dus niet afstoten
  • Het esthetische resultaat is onmiddellijk zichtbaar en geeft een natuurlijk en langdurig resultaat

 

voorna
neuslippenplooi

Het gemiddelde effect van een behandeling met Juvéderm is één jaar. Juvéderm wordt intradermaal, dus in de huid gespoten. Er is een direct zichtbaar resultaat.

Toepassing:

Juvéderm® kent diverse varianten afhankelijk van de mate van binding tussen de moleculen (cross-linking) zodat u voor ieder type rimpel het beste materiaal kunt krijgen. Wij gebruiken de Juvéderm® 3 en 4 vooral voor het accentueren van de lippen en eventueel voor de diepere plooien zoals de neus-lippenplooi. Juvéderm® Voluma is bij uitstek geschikt voor het vergroten van volume in de slapen, de wangen en bij de kaaklijn

 

voorna
cheek_HIV

Na de behandeling wordt de huid meestal even gekoeld met een coldpack om een eventuele zwelling zoveel mogelijk te beperken. Hyaluronzuur is van nature een hygroscopische stof die min of meer vocht zal aantrekken. Meestal laat de arts u na 2 tot 3 weken terugkomen voor controle. In sommige gevallen kan er dan iets bij gespoten worden om het optimale effect te bereiken.

Risico’s en mogelijke complicaties:

Tijdens iedere rimpelbehandeling bestaat er een zeer kleine kans op een infectie of een kleine onderhuidse bloeding (blauwe plek). Bent u bekend met overgevoeligheid voor lidocaïne, xylocaïne of procaïne dan zal in overleg met u voor een andere vuller worden gekozen. Gezien de samenstelling van Juvéderm is de kans op een allergische reactie door andere oorzaken zeer klein.
In sommige gevallen kan er een infectie optreden die met een antibioticum goed te behandelen is.
Soms ontstaan er kort na het inspuiten kleine voelbare verhardingen (maar doorgaans niet zichtbaar!). De reden van het ontstaan van deze verhardingen is nog niet goed bekend. Dergelijke onregelmatigheden zijn bijna altijd van korte duur en verdwijnen na een aantal weken vanzelf. Een specifieke nabehandeling is verder niet noodzakelijk.

Tarieven

Uw eerste consult is geheel vrijblijvend en gratis. Een vervolgafspraak zonder behandeling kost €40.
Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express, VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.