Jukbeenderen opvullen

 

Wanneer geeft het jukbeenderen opvullen een frisser uiterlijk?

Het voornaamste doel van het jukbeenderen opvullen is om op de juiste plaatsen in het gezicht een liftend effect te bewerkstelligen. Sommige patiënten geven aan dat het er niet onnatuurlijk moet uitzien en dat is mede een van de redenen waarom Rimpelconsult, door toepassing van een druppeltechniek stap voor stap het volume opbouwt, waardoor de jukbeenderen weer hun ondersteunende functie van wangen en neuslippenplooi terugkrijgen. Deze behandeling is een zeer goed alternatief voor het opvullen van die neuslippenplooi omdat de spanning die ontstaat bij de jukbeenderen de wang omhoogtrekt en daardoor de neuslippenplooi zachter maakt.

Wat kunnen we er aan doen?

Wie zich wil laten behandelen kan het beste een afspraak maken voor een gratis consult. Hierbij zal de cosmetisch arts samen met u kijken wat het beste product is voor het te verwachten resultaat.

Bijna altijd zal dit een behandeling zijn met een filler.  U kunt dan kiezen uit een stevig hyaluronzuur of Radiesse die direct effect geven of uit Sculptra dat enkele maanden nodig heeft om het effect op te bouwen. Voordeel daarvan is mensen in uw omgeving de heel geleidelijke toename van het volume niet zullen zien en dat u direct 5-8 ml per spuit beschikbaar heeft (een gewone vuller of Radiesse heeft 1 ml of 1,5ml)voor- en nafoto Radiesse

Voor meer informatie over de werking en eigenschappen van Sculptra of Radiesse klikt u op het betreffende product.. Voor de kenmerken van een filler klikt u hier.

 

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de jukbeenderen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en fillers
  • Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
  • Alleen gebruik van veilige producten
  • Natuurlijk resultaat door stapsgewijze opbouw
  • U belt en mailt en overlegt alleen met uw eigen NVCG- en KNMG-gecertificeerde arts
  • Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
  • Ook open ‘s avonds en overdag in het weekeinde
  • Maximale privacy; geen wachtkamer, zodat u altijd als enige in de praktijk bent

 

Tarieven

De prijs van het eerste consult is gratis; voor een vervolgafspraak zonder behandeling betaalt u € 40 .

Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of  V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express/ VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.