Injectables Praktijk Amsterdam

Heeft u last van rimpels en wilt u deze graag laten behandelen? Bent u op zoek naar een goede arts die u kan behandelen? Dan bent u bij Rimpelconsult aan het juiste adres. Onze injectables praktijk in Amsterdam helpt u graag verder en kan u helpen bij verschillende klachten. Wij heten u van harte welkom in onze privépraktijk in hartje Amsterdam!

Onze behandelingen

Rimpels zijn er in vele vormen en worden gegenereerd door spieractiviteit of huidverslapping. Voor het behandelen van rimpels gebruiken wij verschillende technieken. Afhankelijk van de locatie, diepte en het te bereiken doel is er keuze tussen:

injectables amsterdam

  • Botuline toxine (Botox)
  • Vullers
  • Oplosbare draadjes

Wanneer de vullers het beste bij uw klachten en wensen passen zijn daarin twee keuzes: tijdelijke vullers en semipermanente vullers. De tijdelijke vullers geven effect tot maximaal 1 jaar en zijn vooral geschikt voor gevoelige delen van het gelaat. De semipermanente vullers geven effect tot 2 jaar. Als het effect minder is geworden kunt u tijdens een vervolgbehandeling weer correcties laten aanbrengen op basis van uw gezicht op dat moment nodig heeft.

Praktijk

Rimpelconsult is een unieke privépraktijk waar u terecht kunt voor niet-chirurgische behandelingen voor huidverbetering. Hierbij kunt u denken aan het oplossen van onderhuids vet, het verminderen van rimpels en het verminderen van overmatig zweten. Hiervoor hebben wij verschillende technieken tot onze beschikking, waarmee wij uw klachten kunnen verminderen. Onze dokter Pieter Starrenburg is bekwaam in het behandelen van rimpels en volgt regelmatig bijscholingen, trainingen en congressen om u een constante kwaliteit te garanderen. Als blijk van deze deskundigheid mag hij de titel “profielarts cosmetische geneeskunde KNMG” voeren

 

Wanneer u kiest voor Rimpelconsult als injectables praktijk in Amsterdam geniet u van de volgende voordelen:

  • Al uw telefoontjes worden door uw eigen dokter direct beantwoord
  • Rimpelconsult heeft GEEN wachtkamer. Alle afspraken worden ruim gepland zodat u nooit hoeft te wachten! Dit geeft u ook maximale privacy, u bent immers altijd de enige klant in de praktijk.
  • Er is echt tijd voor je en dat creëert een ontspannen sfeer
  • Doordeweeks geopend tot 21:00 uur

Meer informatie

Voor meer informatie over onze injectables praktijk in Amsterdam kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn maandag tot en met donderdag geopend van 12:00 tot 21:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot en met 17:00 uur, binnen deze tijden kunt u altijd even bellen naar 020 – 423 13 03 of stuur een mail naar rimpelconsult@gmail.com. Wij helpen u graag verder.