Injectables Amsterdam

Rimpels zijn er in vele soorten, van groot tot klein en van oppervlakkig tot diep. Heeft u ook last van rimpels en wilt u hier graag wat aan doen? Kies dan voor injectables in Amsterdam van Rimpelconsult. Afhankelijk van de locatie en de diepte van de rimpels en uw wensen bieden wij u diverse mogelijkheden aan voor het behandelen van de rimpels. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u weer straalt!

Over Rimpelconsult

Rimpelconsult is een unieke privépraktijk gevestigd in het hartje van Amsterdam. Wij bieden u niet-chirurgische behandelingen aan voor huidverbetering, het oplossen van onderhuids vet en het verminderen van rimpels en overmatig zweten. Dit doen wij door middel van Botox, fillers, oplosbare draadjes, PRP, blue peel of hyaluronzuur. Wij volgen met regelmaat bijscholing, trainingen en congressen, zodat wij u een constante kwaliteit van uw injectables in Amsterdam en andere behandelingen kunnen garanderen.

Voor het behandelen van rimpels is het mogelijk om verschillende technieken te gebruiken. Bij Rimpelconsult onderscheiden we onder andere de volgende mogelijkheden (voor nog meer info kijk hier):

      • Botuline toxine: dit wordt direct in de gelaatsspier ingespoten, waardoor de betreffende spier verslapt en de spanning in de huid verminderd wordt.
      • Vullers: de rimpel wordt opgevuld door een stof onder de huid te spuiten. Daarbij is keuze uit tijdelijke vullers en semipermanente vullers.
      • Oplosbare draadjes: De huis wordt gladgetrokken door oplosbare (chirurgische) draadjes onder de huid aan te brengen. Zo ontstaat nieuw volume en nemen rimpels en plooien af.

Voorafgaand aan de behandeling kijken we welke de beste oplossing voor u is en het meest natuurlijke resultaat geeft.

Voordelen van injectables bij Rimpelconsult

Wanneer u kiest voor een injectables in Amsterdam bij Rimpelconsult geniet u van vele voordelen. Zo zijn wij maandag tot en met donderdag geopend van 12:00 tot 21:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Bij ons zijn er geen wachttijden en wanneer u kiest voor Rimpelconsult kunt u dus direct bij ons terecht. Daarnaast worden al uw telefoontjes altijd door uw eigen dokter beantwoord, zodat u nooit iets aan een andere dokter uit hoeft te leggen.

Meer informatie over injectables in Amsterdam

Heeft u nog verdere vragen over de injectables in Amsterdam en bent u benieuwd wat Rimpelconsult voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Ook kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken, zodat u al uw vragen aan ons voor kunt leggen. Rimpelconsult heet u van harte welkom in de praktijk in een prachtig monumentenpand.