Migraine of hevige hoofdpijn

Hoe ontstaat de hoofdpijn?

Migraine is een neurologische aandoening die gepaard gaat met allerlei verschijnselen, zoals lichtflitsen, niet tegen licht kunnen en andere zintuiglijke verschijnselen. De hoofdpijn die erbij op kan treden is meestal zeer heftig en ontstaat door een combinatie van spierspanning en andere factoren.
Botox kan deze spierspanning bij veel mensen goed aanpakken is en kan ervoor zorgen dat de pijn beter te verdragen is of bij sommigen zelfs laat verdwijnen.
Onze ervaring is dat bij regelmatig gebruik van Botox de aanvallen bij een aantal patiënten minder frequent of minder heftig optreden.

Wat kunnen we eraan doen?

U bespreekt samen met uw cosmetisch arts het type hoofdpijn en de locatie van de hoofdpijn. Vervolgens worden de plaatsen bepaald waar de heftigste pijnpunten zitten. Deze zijn voor iedere patiënt verschillend, maar de meeste patiënten kunnen ze doorgaans zeer goed aangeven. Meestal zijn dit de spieren tussen de wenkbrauwen (frons gebied), de slapen en de spieren op het hoofd (langs de haargrens) en soms in de nek. De arts maakt dan een behandelschema en een berekening van de hoeveelheid benodigde Botox voor de behandeling. Daarmee worden de kosten ook bekend.

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de hoofdpijn?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en fillers
  • Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
  • Alleen gebruik van veilige producten
  • Natuurlijk resultaat door stapsgewijze opbouw
  • U belt en mailt en overlegt alleen met uw eigen NVCG-gecertificeerde arts
  • Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
  • Ook open ‘s avonds en overdag in het weekeinde
  • Maximale privacy; geen wachtkamer, zodat u altijd als enige in de praktijk bent

Tarieven

De prijs van het eerste consult is gratis; voor een vervolgafspraak zonder behandeling betaalt u € 40 .

Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of  V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express/ VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.