Fronsrimpel

 

Hoe ontstaat een fronsrimpel?

Een fronsrimpel ontstaat doordat spiertjes in het voorhoofd bij de wenkbrauwen en bovenaan de neus te actief zijn. De rimpel ontstaat door bepaalde gezichtsuitdrukkingen. Fronsen is iets wat we allemaal onbewust meermalen per dag doen. Bijvoorbeeld als we boos kijken, heel geconcentreerd met iets bezig zijn of als we onze ogen dichtknijpen door fel (zon)licht.

Fronsen doen we meestal geheel onbewust en dat is de grootste reden waarom vrijwel iedereen vanaf een bepaalde leeftijd last krijgt van fronsrimpels.

In welke mate iemand last krijgt, hangt ook af van erfelijke factoren: je ziet vaak dat als ouders of andere familieleden met een fronsrimpel door het leven gaan je zelf ook makkelijker een fronsrimpel ontwikkelt.

Het vervelende eraan is dat door veel fronsen niet alleen lijnen/rimpels tussen de wenkbrauwen ontstaan, ook kan het leiden tot hoofdpijn of tot een rimpel, die ook bij ontspanning zichtbaar blijft.

 

Wat kunnen we eraan doen?

Wie zich wil laten behandelen kan het beste een afspraak maken voor een gratis consult. Hierbij zal de cosmetisch arts samen met u kijken wat het best te verwachten resultaat kan zijn.
Bijna altijd zal dit een behandeling zijn met een botuline A toxine zoals Botox of Vistabel (wij hebben hiermee de beste ervaring en je krijgt een even goed resultaat als met producten als Azzalure, Xeomin of Dysport )

Voor meer informatie over de werking en eigenschappen van Botox gaat u naar deze pagina.

Wat kan Rimpelconsult u bieden voor de behandeling van de fronsrimpel?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in Botox en fillers
  • Topkwaliteit voor betaalbare prijzen; 1e consult gratis
  • Alleen gebruik van veilige producten
  • Natuurlijk resultaat door stapsgewijze opbouw
  • U belt en mailt en overlegt alleen met uw eigen NVCG- en KNMG-gecertificeerde arts
  • Afspraak binnen twee dagen, geen wachttijd
  • Ook open ‘s avonds en overdag in het weekeinde
  • Maximale privacy; geen wachtkamer, zodat u altijd als enige in de praktijk bent

Tarieven

De prijs van het eerste consult is gratis; voor een vervolgafspraak zonder behandeling betaalt u € 40 .

Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of  V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express/ VISA of MasterCard) of contant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.