Fillers onder ogen

Het gebied onder uw ogen is heel delicaat en moet voorzichtig en met kennis van zaken worden behandeld. De meer dan 20 jaar ervaring die drs. Starrenburg u biedt is dan in uw voordeel: u krijgt het best mogelijke advies met het meest natuurlijke resultaat. Wilt u weten welke fillers onder uw ogen of in de rest van uw gelaat (zoals voor volumeverbetering) u kunnen helpen? Dan bent u zojuist op de juiste website beland: Drs. Pieter Starrenburg van Rimpelconsult helpt u graag om de verschijnselen van ouder worden te verminderen. Het aanvullen van volumeverlies in het gezicht kan op twee manieren worden verkregen. Als u niet een direct zichtbaar, maar wel een langer durend resultaat nodig heeft, kiest u voor PRP of Sculptra. Deze stimuleren de fibroblasten, die zorgen voor de vernieuwing van uw lichaamseigen collageen. Het eerste effect hiervan ziet u na 6 tot 8 weken, maar uiteindelijk kunt u genieten van een zeer soepel effect met een langdurige werking tot maximaal anderhalf jaar. Wilt u liever onmiddellijk resultaat? Dan kiest u voor een Hyaluronzuur of Radiesse. Hyaluronzuur komt ook van nature voor in uw huid en is dus het meest natuurlijke product. Radiesse combineert de eigenschappen van een vuller met die van een volumevergroter. Hierdoor heeft u direct resultaat met een lang na-effect!

 

Rimpelconsult: voor fillers, lipvergroting en meer

Maar ook voor andere behandelingen kunt u bij Rimpelconsult terecht. De privépraktijk bevindt zich in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Alle behandelingen vinden plaats in een ontspannen en vertrouwde sfeer, in een speciaal daartoe ingerichte spreek- en behandelkamer. Vanzelfsprekend zijn alle benodigde (steriele) professionele materialen en instrumenten hier aanwezig. Rimpelconsult biedt niet-chirurgische behandelingen voor huidverbetering, het oplossen van onderhuids vet en het verminderen van rimpels en overmatig zweten. Dit doet Pieter Starrenburg met meer dan 20 jaar ervaring, door middel van Botox®, vullers, PRP, PDO-draden (lift effect) TCA peel of hyaluronzuur. In een kennismakingsgesprek worden onder andere de mogelijkheden beoordeeld, zowel qua resultaat als gebruikte stoffen.

 

De voordelen van een behandeling bij Drs. Pieter Starrenburg

De voorgaande cliënten waren altijd erg blij dat Pieter Starrenburg geen wachtkamer heeft. Dit voorkomt dat men een bekende kan tegenkomen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze privépraktijk:

  • Geen wachttijd, de behandelingen lopen nooit uit;
  • Al uw telefoontjes en vragen worden door Pieter Starrenburg zelf beantwoord;
  • Er is écht tijd voor je en dat creëert een ontspannen sfeer;
  • In de avonduren tot 21 uur open, ook overdag in het weekend!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Heeft u interesse in fillers onder uw ogen? Of heeft u belangstelling voor een andere behandeling? Vraag dan meer informatie aan door te bellen naar 020- 423 13 03 of door een e-mail te sturen naar info@rimpelconsult.nl. Ook kunt u het formulier onder de knop “Maak Afspraak” in de kantlijn invullen. Pieter Starrenburg staat u dan graag te woord! Wilt u graag geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties of kortingen (voor de normale prijzen klikt u hier)? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief! Rimpelconsult: medisch cosmetisch advies en behandeling.

Neem contact op