Fillers Amsterdam

Fillers onder de ogen

Het gebied onder uw ogen is heel delicaat. Daarom moet dit gebied voorzichtig en met kennis van zaken worden behandeld. De meer dan 20 jaar ervaring die cosmetisch arts dokter Starrenburg u biedt is dan ook volledig in uw voordeel. U krijgt het best mogelijke advies met het meest natuurlijke resultaat. Wilt u weten welke fillers in Amsterdam rond uw ogen of in de rest van uw gelaat, zoals voor volumeverbetering, u kunnen helpen? Dan bent u zojuist op de juiste website beland. Drs. Pieter Starrenburg van Rimpelconsult helpt u graag om de verschijnselen van ouder worden wat te verzachten. Rimpelconsult: voor onder andere botox, lipvergroting en fillers Amsterdam.

Volume verlies aanvullen met fillers in Amsterdam

Het aanvullen van volumeverlies in het gezicht kan op twee manieren worden verkregen met fillers in Amsterdam. Als u een niet-direct zichtbaar, maar wel een langer durend resultaat wil, kiest u voor draadjes, PRP of Sculptra. Deze stimuleren de fibroblasten. Fibroblasten zorgen voor de vernieuwing van uw lichaamseigen collageen. Het eerste effect hiervan ziet u na 6 tot 8 weken. Uiteindelijk kunt u genieten van een zeer soepel effect met een langdurige werking tot maximaal anderhalf jaar. Wilt u liever onmiddellijk resultaat zien? Dan kunt u kiezen voor een Radiesse of Hyaluronzuur. Radiesse combineert de eigenschappen van een vuller met die van een volumevergroter. Hierdoor heeft u direct resultaat met een lang na-effect! Hyaluronzuur komt ook van nature voor in uw huid en is dus het meest natuurlijke product. De kans op allergische reacties of irritaties is daardoor zeer klein. Voor een overzicht van welke filler op welke plek het meest geschikt is, kijk hier.

Wat is het verschil tussen botox en fillers in Amsterdam?

Fillers in Amsterdam worden om dezelfde redenen als botox gebruikt. Het doel van fillers is om fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te maken. Het verschil met botox is dat botox de spieren tijdelijk verslapt. Doordat u dan uw gezicht minder kan bewegen lijken rimpels minder aanwezig. U kunt bijvoorbeeld niet meer fronsen, waardoor de huid tussen uw wenkbrauwen veel strakker en jeugdiger oogt. Een filler wordt gebruikt om (diepe) rimpels op te vullen. U kunt uw gezicht dus nog wel volledig bewegen, maar de rimpel is minder diep of niet meer zichtbaar. Met botox kunt u voorkomen dat nieuwe rimpels ontstaan. Rimpels ontstaan namelijk doordat u uw gezicht beweegt en u de spieren aanspant. Als de spieren in uw gezicht tijdelijk verslapt zijn, kunt u uw gezicht niet meer bewegen waardoor er geen nieuwe lijntjes en rimpels kunnen ontstaan. U kunt fillers in Amsterdam laten aanbrengen om bestaande rimpels te verminderen of te laten verdwijnen. Welke optie voor u de beste keuze is, hangt af van de plaats van de rimpel, uw huid en uw wensen. De cosmetisch arts kan u helpen met het maken van een keuze door u alles te vertellen over fillers in Amsterdam. Dankzij zijn ervaring en vakkennis kan hij bepalen of bij u fillers het gewenste resultaat zullen geven.

Wat zijn de redenen om fillers in Amsterdam aan te laten brengen?

Er zijn diverse redenen om fillers in Amsterdam te gebruiken. De voornaamste redenen zijn dat u rimpels wilt laten verminderen of dat uw gezicht meer volume krijgt. Het ouder worden heeft een grote invloed op onze huid. De elasticiteit vermindert in de loop der jaren waardoor er rimpels ontstaan. Ook gewoontes en een bepaalde levensstijl hebben invloed op de huidveroudering. Zo hebben mensen die roken vaak last van rimpels en lijntjes rond de mond. Veel in de zon liggen heeft tevens een negatieve invloed op de huid. Dit versnelt het verouderingsproces waardoor al op jongere leeftijd rimpels ontstaan. Rimpels zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Ze hebben het idee dat ze minder knap zijn door de rimpels. Dit kan komen doordat ze zich niet meer jeugdig en mooi voelen. Rimpels kunnen dan ook voor onzekerheid of een ontevreden gevoel zorgen. Merkt u dat u last heeft van deze onzekerheden? Dan kunnen de fillers in Amsterdam een goede oplossing zijn. Na de behandelingen ziet u een duidelijk verschil. U hoeft zich niet langer onzeker te voelen, aangezien u weer jong en fris eruit ziet.

Waarvoor kunnen fillers in Amsterdam gebruikt worden?

De fillers in Amsterdam kunnen gebruikt worden om diverse rimpels in het gezicht op te vullen. Fillers kunnen vooral rimpels rond de mond en rimpels onder de ogen opvullen. Zo ziet uw gezicht er weer gladder en strakker uit. Tevens kunnen fillers gebruikt worden om het volume te herstellen. Er kan bijvoorbeeld een filler worden aangebracht in de wangen, in de kin of in de lippen. Dit geeft uw gezicht een jeugdiger uitstraling. Bent u niet helemaal tevreden over de vorm van uw neus? De fillers kunnen ook gebruikt worden voor een neuscorrectie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van fillers in Amsterdam kunt u contact opnemen of een afspraak maken. Tijdens deze afspraak kunt u aangeven welk resultaat u van de behandelingen verwacht. Pieter Starrenburg bepaalt in overleg met u welke fillers de beste optie zijn om het gewenste resultaat te behalen en te behouden. In de volgende afspraken worden de fillers op de afgesproken plekken in de huid gespoten. Om het resultaat te behouden dient u de behandelingen met regelmaat te laten herhalen.

Rimpelconsult: voor fillers in Amsterdam, lipvergroting en meer

Maar ook voor andere behandelingen kunt u bij Rimpelconsult terecht. De privépraktijk bevindt zich in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Alle behandelingen vinden plaats in een ontspannen en vertrouwde sfeer, in een speciaal daartoe ingerichte spreek- en behandelkamer. Vanzelfsprekend zijn alle benodigde (steriele) professionele materialen en instrumenten hier aanwezig. Rimpelconsult biedt niet-chirurgische behandelingen voor huidverbetering, het verminderen van rimpels en overmatig zweten. Dit doet Pieter Starrenburg met meer dan 20 jaar ervaring, door middel van Botox®, vullers, PRP, PDO- en Happy Liftdraden (lift effect) blue peel of hyaluronzuur. In een kennismakingsgesprek worden onder andere de mogelijkheden beoordeeld, zowel qua resultaat als gebruikte stoffen.

De voordelen van een behandeling bij Drs. Pieter Starrenburg

De voorgaande cliënten waren altijd erg blij dat Pieter Starrenburg geen wachtkamer heeft. Dit voorkomt dat men een bekende kan tegenkomen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze privépraktijk:

  • Geen wachttijd, de behandelingen lopen nooit uit;
  • Alle telefoontjes en vragen worden door Pieter Starrenburg zelf beantwoord;
  • Een geweldig resultaat van de fillers in Amsterdam;
  • Er is écht tijd voor u en dat creëert een ontspannen sfeer;
  • In de avonduren tot 21 uur open, ook in het weekend tot 17 uur!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Heeft u interesse in fillers in Amsterdam en omgeving? Of heeft u belangstelling voor een andere behandeling? Vraag dan meer informatie aan door te bellen naar 020- 423 13 03 of door een e-mail te sturen naar info@rimpelconsult.nl of door het formulier “Maak Afspraak” in de kantlijn in te vullen. Pieter Starrenburg staat u graag te woord! Wilt u graag geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties of kortingen (voor de normale prijzen klikt u hier)? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief!

Rimpelconsult: medisch cosmetisch advies en behandeling.