Ervaren Cosmetisch Arts Amsterdam

Afspraak maken bij een ervaren cosmetisch arts in Amsterdam? Uw huid is een waardevol bezit. Daarom moet dit gebied voorzichtig en met kennis van zaken worden behandeld. De meer dan 20 jaar praktijk die uw ervaren cosmetisch arts drs. Pieter Starrenburg u biedt is dan ook volledig in uw voordeel. U krijgt het best mogelijke advies met het meest natuurlijke resultaat. Wilt u weten welke fillers uw ogen, mond of in de rest van uw gelaat, zoals voor volumeverbetering, u kunnen helpen? Dan bent u zojuist op de juiste website beland. Pieter Starrenburg helpt u graag om de verschijnselen van ouder worden wat te verzachten. Dus voor een ervaren cosmetisch arts in Amsterdam, bent u bij Rimpelconsult aan het juiste adres.

Vul uw volumeverlies aan

Het aanvullen van volumeverlies in het gezicht kan op twee manieren worden verkregen. Wilt u graag onmiddellijk resultaat zien? Dan kunt u kiezen voor een Radiesse of Hyaluronzuur. Meer informatie hierover kunt u lezen onder het kopje ‘Injectables’. Als u niet een direct zichtbaar, maar wel een langer durend resultaat wil, kiest u voor PDO-draadjes, PRP of Sculptra. Deze stimuleren de fibroblasten die zorgen voor de vernieuwing van uw lichaamseigen collageen. Het eerste effect hiervan ziet u na 6 tot 8 weken. Uiteindelijk kunt u genieten van een zeer soepel effect met een langdurige werking tot maximaal anderhalf jaar.

Rimpelconsult: uw cosmetisch arts in Amsterdam

De privépraktijk bevindt zich in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Alle behandelingen vinden plaats in een ontspannen en vertrouwde sfeer, in een speciaal daartoe ingerichte spreek- en behandelkamer. Vanzelfsprekend zijn alle benodigde (steriele) professionele materialen en instrumenten hier aanwezig. Rimpelconsult biedt niet-chirurgische behandelingen voor:

  • Huidverbetering;
  • Het verminderen van rimpels;
  • Het oplossen van onderhuids vet;
  • Het verminderen van overmatig zweten.

Bovenstaande behandelingen doet dokter Pieter Starrenburg met meer dan 20 jaar ervaring, door middel van Botox®, vullers, Aqualyx®, PRP, PDO-en Happy Liftdraden (lift-effect) TCA peel of hyaluronzuur. In een kennismakingsgesprek worden onder andere de mogelijkheden voor u beoordeeld, zowel qua resultaat als gebruikte stoffen.

Alle voordelen van Rimpelconsult

Kiest u voor een cosmetisch arts in Amsterdam bij Rimpelconsult? Dan geniet u van een aantal voordelen. De voorgaande cliënten waren altijd erg blij dat Pieter Starrenburg geen wachtkamer heeft. Dit voorkomt dat men een bekende kan tegenkomen. Daarnaast worden alle telefoontjes en vragen door Pieter Starrenburg zelf beantwoord. Er is écht tijd voor je en dat creëert een ontspannen sfeer. U hoeft bovendien nooit te wachten, want de behandelingen lopen nooit uit. En mocht u graag een afspraak in het weekend of in de avonduren willen? Dat is geen enkel probleem! De privépraktijk is van maandag tot en met donderdag in de avonduren tot 21 uur open en in het weekend tot 17 uur.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Bent u op zoek naar een cosmetisch arts in Amsterdam? Vraag dan meer informatie aan door te bellen naar 020- 423 13 03 of door een e-mail te sturen naar info@rimpelconsult.nl. Ook kunt u het formulier onder de knop “Maak Afspraak” in de rechter kantlijn invullen. Als cosmetisch arts in Amsterdam staat Pieter Starrenburg staat u graag te woord! Wilt u graag geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen, innovaties of kortingen (voor de normale prijzen klikt u hier)? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief! Rimpelconsult: medisch cosmetisch advies en behandeling.

Neem contact op