Cosmetische praktijk Amsterdam

Wat kunt u verwachten in deze cosmetische praktijk?
In de cosmetische praktijk Amsterdam vindt uw behandeling plaats in een informele sfeer in een sfeervol grachtenpand in een speciaal daartoe ingerichte spreek- en behandelkamer (locatie informatie). Vanzelfsprekend zijn alle benodigde (steriele) professionele materialen en instrumenten hier aanwezig. Tijdens het eerste gratis consult kan in aanvulling op deze algemene informatie een op maat gemaakt advies gegeven worden.

cosmetische praktijk amsterdam

Voor een spreekuur kunnen afspraken worden gemaakt van maandag tot en met donderdagavond tussen 12.00 en 21.00 uur; vrijdags tot en met zondags van 13.00 tot 17.00 uur. Meestal kunt u binnen een week voor een afspraak langskomen.

Rimpelconsult heeft GEEN wachtkamer. Alle afspraken worden ruim gepland zodat u nooit hoeft te wachten! Dit geeft u ook maximale privacy, u bent immers altijd de enige klant in de praktijk.

Procedure:

In een kennismakingsgesprek wordt beoordeeld wat de mogelijkheden zijn, zowel qua resultaat als qua gebruikte stoffen. U wordt verteld welke resultaten te verwachten zijn, op welke termijn die bereikt worden, hoe lang het effect kan voortduren en wat mogelijke bijwerkingen of na-effecten zijn. Daarnaast ontvangt u een formulier met een beschrijving van de belangrijkste eigenschappen van het gebruikte product en de gevolgde methode. Hieronder zet u uw handtekening om aan te geven dat u de informatie hebt ontvangen en met de behandeling akkoord gaat (“informed consent”).
Tevens ontvangt u een lijst met vragen over uw gezondheid om in te vullen. Zo kan worden nagegaan of er geen medische bezwaren bestaan ten aanzien van de voorgestelde behandeling.

Voor meer informatie over onze behandelingen kijkt u hier.