Belotero®

belotero-fillers-150x150
is een injecteerbaar hyaluronzuur dat soepel, veilig en direct effectief is. Deze hyaluronzuurserie van drie Belotero® producten biedt u uitgebreide mogelijkheden om rimpels te verminderen of op te vullen, uw lippen te vergroten, verlies van volume in uw gelaat te compenseren en de huid beter te hydrateren. Deze vuller is gemakkelijk te injecteren met voorspelbaar en natuurlijk ogend resultaat voor uw optimale tevredenheid en vertrouwen.

Eigenschappen

De Belotero® serie van vullers wordt sinds kort geleverd met geïntegreerde lidocaïne. De toevoeging van deze pijnstiller verhoogt uw comfort, vooral bij de gevoeligste gebieden. Na het inspuiten duurt het effect van de lidocaïne nog even voort om zo ook het ongemak in de periode na de behandeling minder onaangenaam te maken.

 • Het bevat geen dierlijke of menselijke componenten, dus kans op een allergische reactie is onwaarschijnlijk.
 • Het wordt via een dunnen naald ingespoten en minimaliseert zo de huidbeschadiging en bespoedigt het herstel.
 • Nadat het is ingespoten verspreid het zich gemakkelijk onder de huid voor een natuurlijk, glad en nauwelijks voelbaar resultaat.
 • Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid.

Waar kan Belotero worden toegepast?

 

Belotero® Soft vervlakt kleine dunne lijntjes:

belotero_softBelotero® Soft is optimaal voor het corrigeren van dunne, oppervlakkige lijntjes en
diepere hydratatie van de huid door zijn excellente cohesiviteit en zijn waterbindende capaciteit.
Ideaal voor fijne lijntjes als

 • Kraaienpootjes
 • Lijntjes rond de mond

 

Belotero® Balance voor matige tot diepe plooien, speciaal effectief bij:

belotero_balance
 • Fronslijnen
 • Lachrimpels
 • Plooi of rimpel tussen uw kin en de onderlip
 • Marionetlijnen (vanaf uw mondhoek naar beneden)
 • Lippen, contourverbetering of volumevergroting

 

Belotero® Intense – Geeft een natuurlijk resultaat

belotero_intenseBelotero® Intense zorgt voor een optimaal vullend vermogen voor voorspelbare,
natuurlijk ogende resultaten met tegelijkertijd een uitstekende integratie in het weefsel om zo bulten en hobbels te minimaliseren.
Dieper in de huid geïnjecteerd zorgt het hoge liftvermogen van Belotero® Intense voor vloeiende contouren en maakt individuele vormgeving mogelijk bij de behandeling van:

 • Lachrimpels of neuslippenplooien
 • Plooi of rimpel tussen uw kin en de onderlip
 • Marionetlijnen (vanaf uw mondhoek naar beneden)
 • Accentuering van de wenkbrauwen
 • Volumevergroting van wangen, kin, kaken, lippen en neusbrug

NLplooi_voor_na-NL

Duurzaamheid

De duur van het effect is afhankelijk van uw individuele eigenschappen (leefstijl, stofwisseling), het gebruikte product en het behandelde gebied. Het verbeterende effect is zichtbaar gedurende 6-9 maanden na een enkele behandeling met Belotero Soft tot  12-18 maanden voor de Intense versie. De meeste patiënten kiezen voor een herhalingsbehandeling aan het eind van deze periodes om zo een frisse en jeugdige uitstraling te behouden.

Methode

Na het invullen van een gezondheidsvragenlijst en het maken van een kleurenfoto van het gelaat wordt na ontsmetting van de huid de stof onderhuids ingespoten met een zeer dun naaldje. In het algemeen is verdoving hiervoor niet nodig: u voelt slechts een prikje als de naald de huid binnengaat.

Na de behandeling

Direct na de behandeling dient u 24 uur geen druk uit te oefenen op de behandelde plaatsen, niet extreem met het gezicht te trekken en geen alcohol te nuttigen. Het vermijden van teveel UV-licht (direct zonlicht of hoogtezon) is in de eerste dagen ook aan te raden. Aarzel niet uw arts te raadplegen na de behandeling indien u effecten van Belotero® ziet, die u niet verwachtte.

Risico’s en mogelijke complicaties:

Kijk ook voor de algemene risico’s van cosmetische behandelingen hier.

Het is belangrijk geen aspirine of bloedverdunners voorafgaand aan de behandeling te slikken, omdat dat de kans op bloedingen zal verhogen. Raadpleeg uw behandelend arts indien u bloedverdunners voorgeschreven krijgt of het mogelijk is die tijdelijk te staken.

Tijdens iedere rimpelbehandeling bestaat er een zeer kleine kans op een infectie of een kleine onderhuidse bloeding (blauwe plek). Bent u bekend met overgevoeligheid voor lidocaïne, xylocaïne of procaïne dan zal in overleg met u voor een andere vuller worden gekozen. Gezien de samenstelling van Belotero is de kans op een allergische reactie door andere oorzaken zeer klein.

Een mogelijke bijwerking van de behandeling kan een tijdelijke zwelling of lokale irritatie van de huid zijn, kort na de toepassing van het product. Koeling (via een zak ijs) kan deze effecten verminderen. Een eventuele lichte huidirritatie zal verdwijnen binnen een dag, zonder enige blijvende restverschijnselen.
In sommige gevallen kan er een infectie optreden die met een antibioticum goed te behandelen is.
Soms ontstaan er kort na het inspuiten kleine voelbare verhardingen (maar doorgaans niet zichtbaar!). De reden van het ontstaan van deze verhardingen is nog niet goed bekend. Dergelijke onregelmatigheden zijn bijna altijd van korte duur en verdwijnen na een aantal weken vanzelf. Een specifieke nabehandeling is verder niet noodzakelijk.

U kunt uw normale activiteiten dezelfde dag of de dag er na gewoon hervatten.

Tarieven

Uw eerste consult is geheel vrijblijvend en gratis. Een vervolgafspraak zonder behandeling kost €40.
Voor alle actuele prijzen klik hier.

Betalen

U kunt voorafgaand aan de behandeling betalen met een debetkaart (Maestro of V Pay, de opvolgers van de oude PIN kaart), met een creditkaart (American Express, VISA of MasterCard) of kontant tegen ontvangst van een betalingsbewijs.